MyStim – Mystim MasturbaTIN Dotty Dora

2,690 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 33561 Kategóriák: , ,

MASTURBATIN DOTTY DORA – a szexben egyértelmű győzelem a pontok alapján

Ha szeretnél egyenesen a lényegre térni, lépj közelebbi kapcsolatba a MasturbatTIN Dotty Dórával. Meglátogatni a mindig fogékony polipot, igazi öröm és mindig csodálatos. Belül egészen természetes érzés, mint egy igazi punciban. Mindenekelőtt a feltűnő pöttyös szerkezet teszi különösen intenzívvé a kapcsolatot a kalandvágyó csirkefogójával. Induljunk! Nézd meg a saját szemeddel, mit tud neked a Hotty.

Használja a
Őszintén szólva, a MasturbatTIN zsebpuncink Dotty Dora és kedves testvérei Ribbed Rita és Swirl Girl tényleg elég sokat kibírnak. Mégis, amikor kiveszed kedvenc puncidat a dobozból, légy gyengéd, hiszen gyönyörűen puha TPE anyagból készült. Ezután vedd ki a védődugót, amely csodálatosan előfeszíti a MasturbatTIN Dotty Dorát, és mindig készenlétben tartja. Hirtelen fejfájás, újra megjött a menstruációja vagy csak nincs kedve, mindez soha nem történik meg vele. Először spricceljen bele egy keveset a mellékelt síkosítóból, hogy fellazuljon, majd mélyen belemerülve annál jobban csúszik. Szóval, lendítsd meg a fütyidet, és mutasd meg neki, hogy te magad sem vagy punci.

Visszaesőknek
Valójában a MasturbatTIN Dotty Dora csak egy egyéjszakás kalandokra való. Óvatosan kezelve, készen áll egy második vagy harmadik lovaglásra is. Csak ha már teljesen ki van merülve, akkor jön el az ideje egy új MasturbatTIN zsebpuncinak. Még mindig jó formában van? Tisztítsa meg és fertőtlenítse a nedvességeket vízzel és enyhe szappannal, majd hagyja jól megszáradni. Bennfentes tipp: Ha megfelelően bepúderezi az új ápolóporunkkal, a “Virgin Wonder”-rel, megőrzi szűzies bársonyosságát. Tegye vissza a védődugót, tegye rá a fedelet, és a következő alkalomig tegye vissza a vicces, stílusos csomagolásba. Apropó! Mivel ő az igazi, a MasturbatTIN Dotty Dora ideális ajándék. Hiszen egy vidám MasturbatTIN “coochie in a can” sokkal jobb, mint a dobozos sör.

Additional Information

Weight 0.064 kg
Gyártó neve

Cikk kategória

Masturbator

Szín

Származási hely

Germany

Csomagolás

7 x 5.3 cm

Termékcsoport

Modellnév

Mystim MasturbaTIN Dotty Dora

Modell szám

33561

Teljes hossza

Átmérő

Ø 5,3 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MyStim – Mystim MasturbaTIN Dotty Dora” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Mystim

Üdvözöljük a Mystim világában
Bővített termékpalettánkkal szeretnénk megismertetni Önt az elektrostimuláció és az érzéki játékok világával.