Pipedream – 10-Func. Vibr. Nipple Clamps Rezgő mellbimbó pumpa

SKU: 22120 Kategóriák: ,

Tedd mellbimbóidat élvezetessé ezekkel a 10-funkciós vibráló mellbimbóbilincsekkel! Tartós fémcsipeszekkel készültek, és szuperpuha gumibéléssel borítottak a kivételes kényelem érdekében, ezek a bilincsek tökéletesek kezdőknek és fétisrajongóknak egyaránt. Válassza ki a kívánt feszességet a szárcsavarok beállításával, amíg szépen és szorosan nem áll be. Nyomja meg a bekapcsológombot a készülék bekapcsolásához, majd nyomja meg a hullámok gombot a pulzálás, rezgés és eszkaláció 10 mintáján való átjáráshoz. Próbálja ki a mellékelt szaténmaszkkal, hogy még jobban fokozza érzékeit. Soha nem volt még ilyen jó érzés ingerlékenynek lenni!

Additional Information

Weight 0.111 kg
Dimensions 3 × 11 × 20 cm
címke

Fetish Fantasy by Pipedream

Származási hely

China

Modell szám

22120

Modellnév

10-Func. Vibrating Nipple Clamps

Anyagcsoport

Termékcsoport

Csomagolás

20 x 11 x 3 cm – 7,8 x 4,3 x 1,2 inch

Új
Szín

Anyaga

Szükséges elemek száma

2

Cikk kategória

Pumps

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Nem

Gyártó neve

discount
about_the_brand
Szükséges akkumulátorok

["AAA"]

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – 10-Func. Vibr. Nipple Clamps Rezgő mellbimbó pumpa” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.