Pipedream – 10 Inch Hollow Strap-On Felcsatolható péniszhosszabbító

11,990 Ft Bruttó

25 centiméteres üreges felcsatolható péniszhosszabító

Teljes hossz: 25 cm

Behelyezhető hossz: 24 cm

Átmérő: 5 cm

Belső hossz: 16,5 cm

Belső átmérő: 3,5 cm

Raktáron! Várható szállítás 1-3 munkanap.

Mny:

Mindig is szerettél volna a nagyok között lógni, és magabiztosabban érezni magad a méreteddel kapcsolatban? A szeretőd tudja, hogy a méret NEM számít, és senki sem tudja úgy kielégíteni a fantáziádat és kielégíteni a partneredet, mint egy lógós csődör! Most megkaphatod azt a hosszúságot és kerületet, amiről mindig is álmodtál, és a 10″-os Hollow Strap-on-nal a lehető legjobban lehetsz férfi! Búcsúzz el a kínos félúton való leengedéstől, és köszönj szeretőd kielégítő mosolyának. A kényelmes, rugalmas heveder könnyen beállítható a legtöbb mérethez, míg a 10″-es, ftalátmentes dong minden alkalommal a megfelelő helyen talál. Tökéletes ED-ben szenvedő férfiaknak, nőknek, vagy bárkinek, aki egy kis pluszra vágyik.

A kényelmes rugalmas hám könnyen beállítható a legtöbb mérethez, míg a 10 hüvelykes ftalátmentes dong minden alkalommal a megfelelő helyre kerül. Tökéletes ED-ben szenvedő férfiaknak, nőknek vagy bárkinek, aki egy kis extra dolgot keres.
10 inch (25 cm) üreges vibrátor
Állítható rugalmas heveder
Behelyezhető hossz: 24 cm
Szélesség: 5 cm
Belső hossz: 16,5 cm
Belső átmérő: 1,5 hüvelyk (3,5 cm)

Additional Information

Weight 0.383 kg
Dimensions 9 × 14 × 33 cm
Teljes hossza

címke

Fetish Fantasy by Pipedream

Anyaga

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

13 cm – 5,07 inch

Testbiztos

Cikk kategória

Strap On

Szín

Származási hely

China

Csomagolás

33 x 14 x 9 cm – 12,9 x 5,5 x 3,5 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

10 Inch Hollow Strap-On

Modell szám

22032

Átmérő

5 cm – 2 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – 10 Inch Hollow Strap-On Felcsatolható péniszhosszabbító” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.