Pipedream – 12 Inch Double Dong Dupla dong

15,190 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

A kezdők és a szakértők számára egyaránt nagyszerű, a Basix dildók puhák és kényelmesek, rugalmasságukkal könnyen alkalmazkodnak bármelyik kedvenc pozíciójához. Az erőteljes tapadókorong a legtöbb kemény felületre tapad a kéz nélküli szórakozáshoz, és stabil alapként is szolgál, amely kompatibilis a legtöbb felcsatolható hevederrel. Reméljük, hogy annyira élvezed a termék használatát, mint amennyire mi szeretjük a készítését!

Additional Information

Weight 0.46 kg
Dimensions 4 × 18 × 50 cm
Átmérő

4 cm

Cikk kategória

Dongs

Teljes hossza

címke

Basix by Pipedream

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

34 cm

Testbiztos

Anyaga

Származási hely

Mexico

Szín

Csomagolás

50 x 18 x 4 cm – 19,5 x 7 x 1,6 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

12 Inch Double Dong

Modell szám

21807

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – 12 Inch Double Dong Dupla dong” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.