Pipedream – 7 Inch Hollow Strap-On Felcsatolható péniszhosszabbító

25,590 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Légy az a férfi, aki mindig is akartál lenni! Amikor a fétisjátékod a lehető legjobb anyagokat követeli meg, csak a Fetish Fantasy Extreme Silicone Hollow Strap-Ons lesz megfelelő! A 100%-ban orvosi minőségű Elite szilikonból készült, ez az ultra-prémium kollekció testbiztos, hipoallergén és izgatóan formázott. Az Elite szilikon gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre és alkalmazkodik a test körvonalaihoz, így a felhasználóknak a valaha elképzelt legrealisztikusabb stimulációt nyújtja. Ftalátmentes, latexmentes, porózusmentes, és a legbiztonságosabb szexuális játékanyag a mai piacon! Az üreges strap-on tökéletes kezdőknek, és mindkét partner viselheti. Az ED (merevedési zavarral küzdő) férfiak számára az üreges strap-on lehetővé teszi, hogy mindketten élvezhessék a szemtől-szembe szex szenvedélyét a korai félúton történő leengedés nélkül. A szilikon hám minden pántja könnyen beállítható a legtöbb mérethez, és a hám kényelmesen a helyén marad, amikor az akció felforrósodik. Az állításhoz csak csúsztasd a pántokat, amíg a derékpánt feszes nem lesz, a combpántok pedig feszesnek érződnek, majd a hátul lévő műanyag Smart Clips összekapcsolásával kapcsold össze őket. A pántok nem mozdulnak el, és nem lazulnak ki a hőségben. A tisztítás a móka után egy pillanat alatt elvégezhető a Pipedream játéktisztítóval és meleg vízzel. Használj sok nedves testápolót az extra nedves, extra vad élményért.

Additional Information

Weight 0.441 kg
Dimensions 10 × 16 × 38 cm
Átmérő

5 cm

Cikk kategória

Strap On

Teljes hossza

Anyaga

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

17.8 cm

Testbiztos

címke

Fetish Fantasy Extreme by Pipedream

Származási hely

China

Szín

Csomagolás

38 x 16 x 10 cm – 14,8 x 6,2 x 3,9 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

7 Inch Hollow Strap-On

Modell szám

21686

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – 7 Inch Hollow Strap-On Felcsatolható péniszhosszabbító” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.