Pipedream – 8 inch Strapless Strap-On Pánt nélküli dildó

33,290 Ft Bruttó

Törlés
Mny:

Amikor a fétis játékod a lehető legjobb anyagokat követeli meg, csak a Fetish Fantasy Elite vonal lesz megfelelő! A 100%-ban orvosi minőségű Elite szilikonból készült ultra-prémium kollekció testbiztos, hipoallergén és izgatóan formázott. Az Elite szilikon gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre és alkalmazkodik a test körvonalaihoz, így a felhasználóknak a valaha elképzelt legrealisztikusabb stimulációt nyújtja. Ftalátmentes, latexmentes, porózusmentes és a legbiztonságosabb szexuális játékanyag a mai piacon! Élvezze a kéz nélküli stimulációt és a forró, szemtől-szembe szexet a Strapless Strap-on Dildo segítségével. Az okosan, a megfelelő szögben ívelt, pánt nélküli dupla dildó minden egyes szenvedélyes lökésnél a viselőjében marad. Az ergonomikusan kialakított dildó a helyén marad, amikor az akció felforrósodik, lehetővé téve a kéz nélküli behatolás élvezetét pánt vagy szíj nélkül. Nagyszerűen használható mindkét nemnél, és mindkét végével a hüvelyben, végbélnyílásban vagy kézben használható. Minden Elite dildó mosogatógépben mosható és forralható, így hatékonyan sterilizálhatod őket durva vegyszerek vagy oldószerek nélkül. Ha inkább tisztítószert szeretne használni, a tisztítás a móka után a Pipedream Toy Cleanerrel és meleg vízzel pillanatok alatt elvégezhető. Használj bőven nedves testápolót az extra nedves, extra vad élményért.

Additional Information

Weight 0.52 kg
Dimensions 8 × 16 × 27 cm
Átmérő

4 cm – 1,5 inch

Csomagolás

16 x 27 x 8 cm – 6,2 x 10,5 x 3,1 inch

Modell szám

22165

Modellnév

8 inch Strapless Strap-On

Anyagcsoport

Termékcsoport

Szín

,

Származási hely

China

Cikk kategória

Strap On

Testbiztos

Behelyezhető hossz

11 cm – 4,29 inch

Gyártó neve

címke

Fetish Fantasy Extreme by Pipedream

Anyaga

Teljes hossza

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – 8 inch Strapless Strap-On Pánt nélküli dildó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.