Pipedream – 8 Inch Vibr. Hollow Strap-On Rezgő felcsatolható péniszhosszabbító

21,490 Ft Bruttó

Törlés
Mny:

Mindig is szerettél volna a nagyok között lógni, és magabiztosabban érezni magad a méreteddel kapcsolatban? A szeretőd tudja, hogy a méret NEM számít, és senki sem tudja úgy kielégíteni a fantáziádat és kielégíteni a partneredet, mint egy lógós csődör! Most megkaphatod azt a hosszúságot és kerületet, amiről mindig is álmodtál, és a 8″-os Hollow Strap-on-nal a lehető legjobban lehetsz férfi! Búcsúzz el a kínos félúton való leengedéstől, és köszönj szeretőd kielégítő mosolyának. A kényelmes, rugalmas heveder könnyen beállítható, hogy a legtöbb mérethez illeszkedjen, míg a 8″ ftalátmentes dildó minden alkalommal a megfelelő helyen talál. Tökéletes ED-vel rendelkező férfiaknak, nőknek, vagy bárkinek, aki egy kis pluszra vágyik. Válassza ki az Önnek megfelelő sebességet, és hagyja, hogy az erőteljes rezgések elragadják szerelmét!

Additional Information

Weight 0.427 kg
Dimensions 8 × 14 × 31 cm
címke

Fetish Fantasy by Pipedream

Szín

,

Teljes hossza

Modell szám

22076

Modellnév

8 Inch Vibrating Hollow Strap-On

Anyagcsoport

Termékcsoport

Csomagolás

31 x 14 x 8 cm – 12,1 x 5,5 x 3,1 inch

Származási hely

China

Szükséges elemek száma

2

Anyaga

Cikk kategória

Strap On

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Nem

Behelyezhető hossz

20 cm

Gyártó neve

Szükséges akkumulátorok

["AA"]

Átmérő

5 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – 8 Inch Vibr. Hollow Strap-On Rezgő felcsatolható péniszhosszabbító” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.