Pipedream – 9in Hollow Squirting Strap On Felcsatolható péniszhosszabbító, spriccel

25,290 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Most már létrehozhatja az ejakuláló pénisz érzését, és magabiztosabban érezheti magát a méretével kapcsolatban. Élvezze a kielégítő szexet partnerével elég sokáig ahhoz, hogy mindketten elérjék az orgazmust ezzel az ultra-realisztikus squirterrel. Teljesítsd ki a cum-play vágyaidat, és tapasztald meg a hosszúságot és a kerületet, amire mindig is vágytál!Egyszerűen szorítsd össze a szárat, és mártsd a strap-on fejét az általad választott folyadékba, majd engedd el a nyomást a száron, hogy felszívja a folyadékot. Most már te vagy a főnök! Szorítsd meg a szárat bármikor az extra nedves, extra vad élvezetért.A kényelmes, rugalmas heveder könnyen beállítható, hogy a legtöbb mérethez illeszkedjen, míg az élethű, üreges dildó minden alkalommal a megfelelő ponton talál. Tökéletes az ED-vel, korai magömléssel kapcsolatos problémákkal küzdő férfiaknak, vagy olyan pároknak, akik fröccsenő elemet szeretnének hozzáadni a szórakozásukhoz. nincs rendetlen izzó, ami útban lenne. A Fetish Fantasy Squirting Hollow Strap-On önellátó és könnyen használható.Kényelmes rugalmas hevederLife like dildóSquirts több mint 10 láb hosszúságú

Additional Information

Weight 0.384 kg
Dimensions 10 × 27 × 16 cm
Cikk kategória

Strap On

Megjelenési hónap

October 2019

címke

Fetish Fantasy by Pipedream

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

22.9 cm

Elemeket tartalmaz

Nem

Testbiztos

Anyaga

Származási hely

China

Szín

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

9in Hollow Squirting Strap On

Modell szám

21902

Teljes hossza

Átmérő

5.3 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – 9in Hollow Squirting Strap On Felcsatolható péniszhosszabbító, spriccel” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.