Pipedream – Adjustable Nipple Chain Clamps Mellbimbó csipesz

SKU: 21860 Kategóriák: ,

Vedd rá a szeretődet, hogy szélesre nyissa és azt mondja “AHHHH” ezzel a pajkos O-gyűrűs szájkosárral és mellbimbóbilincsekkel. A szájszorító egy bőrbe csomagolt kis fém O-gyűrűből áll, amely két erős bőrszíjjal van összekötve. Két láncos mellbimbóbilincs tartja a mellbimbóidat élénken, és a bevonatos bilincsek könnyen beállíthatók a kívánt feszességhez. A bőrpántok a legtöbb mérethez igazodnak, szorosan húzva a gyűrűt és szélesre tárva tartva a szájat. Te irányítod, mikor és milyen gyakran szólal meg a szeretőd… hogy mit teszel ezután, az csak rajtad múlik! Megjegyzés: A dobozon látható nyitott melltartó nem tartozék. Állítható Vinyl fejpánt O-gyűrű tartja nyitva a szájat Alligátor stílusú mellbimbóbilincs puha gumibéléssel Ingyenes szatén szerelmi maszk

Additional Information

Weight 0.075 kg
Dimensions 4 × 17 × 25 cm
címke

Fetish Fantasy by Pipedream

discount
about_the_brand
Anyaga

Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

25 x 17 x 4 cm – 9,8 x 6,6 x 1,6 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Adjustable Nipple Chain Clamps

Modell szám

21860

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Adjustable Nipple Chain Clamps Mellbimbó csipesz” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.