Pipedream – Alligator Nipple Clamps Mellbimbó csipesz

5,490 Ft Bruttó

Elfogyott

SKU: 21879 Kategóriák: ,

Tedd mellbimbóidat élvezetessé ezekkel a kezdő Alligator mellbimbóbilincsekkel. Ezek a tartós fémcsipeszekkel készült és puha gumibéléssel borított bilincsek tökéletesek kezdőknek és fétisrajongóknak egyaránt. A mellbimbóra gyakorolt nyomás mértéke a csavar elforgatásával állítható, a súlyozott lánc pedig fokozza a nyomást, ahogy mozogsz és a lánc leng.

Additional Information

Weight 0.067 kg
Dimensions 1 × 17 × 25 cm
about_the_brand
Anyaga

címke

Fetish Fantasy by Pipedream

discount
Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

25 x 17 x 1 cm – 9,8 x 6,6 x 0,4 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Alligator Nipple Clamps

Modell szám

21879

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Alligator Nipple Clamps Mellbimbó csipesz” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.