Pipedream – Beginners Ball Gag Szájpecek

SKU: 21876 Kategóriák: ,

Fedezze fel a kommunikáció új módját szó nélkül. A Fetish új kezdő golyófogójával a partnered irányíthat, te pedig egy szót sem szólhatsz. Kalandozz az alávetettség új világába. -Rendezhető nejlon fejpánt -Feszes, ftalátmentes PVC golyós szájkosár -Ingyen szatén szerelmi maszk.

Additional Information

Weight 0.138 kg
Dimensions 4 × 8 × 16 cm
discount
about_the_brand
Anyaga

címke

Fetish Fantasy by Pipedream

Gyártó neve

Testbiztos

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

4 x 8 x 16 cm – 1,6 x 3,1 x 6,2 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Beginners Ball Gag

Modell szám

21876

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Beginners Ball Gag Szájpecek” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.