Pipedream – Beginners Butt Plug Análdugó

2,790 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

A Kezdők Butt Plug tökéletes az anális játékkal kísérletezni kívánó kezdőknek. A puha, zselés anyag ftalátmentes, testhezálló és tökéletes a kezdők számára. A hegye kúpos a könnyű behatoláshoz, a széles talp pedig a biztonságos eltávolítást biztosítja. Használj sok nedves testápolót az extra nedves, extra vad találkozáshoz.

Additional Information

Weight 0.083 kg
Dimensions 5 × 8 × 14 cm
Cikk kategória

Anál játékok

Teljes hossza

Anyaga

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

9.5 cm

Testbiztos

címke

Fetish Limited Edition by Pipedream

Származási hely

China

Szín

Csomagolás

5 x 8 x 14 cm – 2 x 3,1 x 5,5 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Beginners Butt Plug

Modell szám

22231

Átmérő

3 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Beginners Butt Plug Análdugó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.