Pipedream – Beginners Power Pump Péniszpumpa

7,790 Ft Bruttó

Törlés
Mny:
SKU: 21190 Kategóriák: ,

A Beginner Power Pump a méretét és a magabiztosságát adja meg, amiről mindig is álmodott, káros mellékhatások nélkül. Az orvosi stílusú pumpagolyó minden egyes szorításával az örömrúdja nagyobbá, vastagabbá válik, és erőteljesen megduzzad. Amint behatolsz a sima, rugalmas PVC nyílásba, gyorsan felfedezed a lüktető, kőkemény erekciót, amely remekül érzi magát, és tartós és tartós, félúton nem hagyja el a teljesítményt! Az átlátszó vákuumcsövek lehetővé teszik, hogy figyelje a farkának növekedését, a gyorskioldó szelep pedig egy gombnyomással enyhíti a nyomást. Óvakodjon az utánzatoktól, csak ez a hatásos pumpa képes olyan eredményeket elérni, amelyek valóban kielégítőek!Az ejakuláció meghosszabbításához csúsztassa a mellékelt fokozó gyűrűt a szárára, hogy szépen és szorosan illeszkedjen. A szoros szorítás meghosszabbítja a cumizást, fenntartja az erekciót, és meghosszabbítja a szórakozást.Ha végzett, egyszerűen vegye le a hengert a vákuumtömlőről, és állítsa vissza az újszerű minőséget Pipedream Toy Cleanerrel és meleg vízzel.Nagy intenzitású szuper szívásMedicinális stílusú pumpagolyó w/gyorskioldó szelepTökéletes az első alkalomra.

Additional Information

Weight 0.318 kg
Dimensions 8 × 9 × 37 cm
Átmérő

6 cm – 2,32 inch

Teljes hossza

Modell szám

21190

Modellnév

Beginners Power Pump

Anyagcsoport

Termékcsoport

Csomagolás

37 x 9 x 8 cm – 14,4 x 3,5 x 3,1 inch

Származási hely

China

Szín

, ,

Cikk kategória

Pumps

Testbiztos

Gyártó neve

címke

Pump Worx by Pipedream

Anyaga

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Beginners Power Pump Péniszpumpa” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.