Pipedream – Bondage Rope Kötél

SKU: 22221 Kategóriák: ,

Ezzel a szuperpuha Bondage kötéllel nem kell szakértőnek lennie ahhoz, hogy élvezze a japán stílusú bondage játék örömét. Ideális azok számára, akik egyszerűen csak meg akarják kötni partnerük kezét és lábát, de elég hosszú és elég tartós azok számára, akik Shibari stílusú kötélkötést szeretnének végezni. A kötél 1/4′ vastag és 35 láb hosszú, tökéletes a bonyolult testhevederek és kötélmegszorítások létrehozásához.

Additional Information

Weight 0.223 kg
Dimensions 8 × 14 × 26 cm
címke

Fetish Limited Edition by Pipedream

discount
about_the_brand
Anyaga

Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

26 x 14 x 8 cm – 10,1 x 5,5 x 3,1 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Bondage Rope

Modell szám

22221

Teljes hossza

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Bondage Rope Kötél” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.