Pipedream – Bondage Rope Kötél

22,190 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 22028 Kategóriák: ,

Ezzel a szuperpuha japán selyemkötéllel nem kell szakértőnek lennie ahhoz, hogy élvezze a japán stílusú kötöttségek örömét. Ideális azok számára, akik egyszerűen csak meg akarják kötni partnerük kezét és lábát, de elég hosszú és elég tartós azok számára, akik Shibari stílusú kötélkötést szeretnének végezni. A kötél 1/4′ vastag és 200 láb hosszú, tökéletes a bonyolult testhevederek és kötélmegszorítások létrehozásához. Nagyszerű önálló vásárlásként vagy a kijelző feltöltéséhez.

Additional Information

Weight 1.343 kg
Dimensions 16 × 16 × 21 cm
discount
about_the_brand
Anyaga

címke

Fetish Fantasy by Pipedream

Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

21 x 16 x 16 cm – 8,2 x 6,2 x 6,2 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Bondage Rope

Modell szám

22028

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Bondage Rope Kötél” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.