Pipedream – Breathable Ball Gag Szájpecek

5,490 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 22220 Kategóriák: ,

Vedd át az irányítást fantáziád felett ma este a Fetish Fantasy Breathable Ball Gaggel. A kényelemre tervezett, szilárd, nem mérgező gumilabda légzőnyílásokkal rendelkezik a készséges alárendeltje számára. A kiváló minőségű, bőrszíj 10 hüvelyk hosszúságú. Egyszerűen állítsa be a csatot a tökéletes illeszkedés érdekében.

Additional Information

Weight 0.079 kg
Dimensions 5 × 8 × 14 cm
Anyaga

címke

Fetish Limited Edition by Pipedream

Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Csomagolás

14 x 8 x 5 cm – 5,5 x 3,1 x 2 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Breathable Ball Gag

Modell szám

22220

Teljes hossza

Átmérő

4 cm – 1,75 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Breathable Ball Gag Szájpecek” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.