Pipedream – Cock 16 Inch Thick Double Dupla dong

27,390 Ft Bruttó

Törlés
Mny:

Szeretné, ha az első dildója úgy nézne ki és úgy érezné magát, mint a kőkemény csődör, amiről mindig is fantáziált? Hagyd abba az álmodozást, és szállj le a Királlyal! Minden erezet, minden tengely és minden fej gondosan, kézzel és kifinomult részletességgel van megmunkálva, hogy a valaha elképzelt legrealisztikusabb élményt nyújtsa. Az erőteljes tapadókorongos alap szinte bármilyen sima felületre tapad, és minden dildó hámmal kompatibilissé teszi.

Additional Information

Weight 0.819 kg
Dimensions 11 × 15 × 53 cm
Átmérő

5 cm – 1,86 inch

Cikk kategória

Dongs

Teljes hossza

címke

King Cock by Pipedream

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

15 cm – 5,85 inch

Testbiztos

Anyaga

Származási hely

Mexico

Szín

,

Csomagolás

53 x 15 x 11 cm – 20,7 x 5,9 x 4,3 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Cock 16 Inch Thick Double

Modell szám

21418

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Cock 16 Inch Thick Double Dupla dong” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.