Pipedream – Cock U-shape Double Trouble L U-alakú Dupla dildó

14,990 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Szeretné, ha az első dildója úgy nézne ki és úgy érezné magát, mint a kőkemény csődör, amiről mindig is fantáziált? Hagyd abba az álmodozást, és szállj le a Királlyal! Minden erezet, minden tengely és minden fej gondosan, kézzel és kifinomult részletességgel van megmunkálva, hogy a valaha elképzelt legrealisztikusabb élményt nyújtsa.

Additional Information

Weight 0.609 kg
Dimensions 10 × 16 × 31 cm
címke

King Cock by Pipedream

Származási hely

Mexico

Teljes hossza

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

15 cm – 5,85 inch

Testbiztos

Cikk kategória

Dongs

Anyaga

Szín

Csomagolás

31 x 16 x 10 cm – 12,1 x 6,2 x 3,9 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Cock U-shape Double Trouble L

Modell szám

21386

Átmérő

4 cm – 1,77 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Cock U-shape Double Trouble L U-alakú Dupla dildó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.