Pipedream – Coed Cocksucker Női száj

2,690 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Az óra megkezdődött, és a Stroking 101 a téma! Ez a szuper aranyos koedukált Cocksucker alig várja, hogy letegye a fogadalmat, hogy kérjük a farkad! Becsukja a könyveit, és helyette kinyitja a száját, és a mélytorkát készen áll a vizsgára! Bájos ajkai körbeölelik a gyönyörrúd minden egyes centiméterét, és olyan érzés, mint az igazi – csak jobb! Gyakorlat teszi a mestert, úgyhogy baszd meg a ribanc tanulópajtásodat arccal, amikor csak tudod, és csinálj belőle egész éjjel!

Additional Information

Weight 0.178 kg
Dimensions 6 × 6 × 21 cm
Anyaga

címke

Fetish Fantasy Extreme by Pipedream

about_the_brand
Gyártó neve

Behelyezhető hossz

13.5 cm

Cikk kategória

Masturbator

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

2.5 x 2.5 x 8.25 inch / 6 x 6 x 21 cm

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Coed Cocksucker

Modell szám

22356

Teljes hossza

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Coed Cocksucker Női száj” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.