Pipedream – Cordless Vibr. Nipple Clamp Rezgő mellbimbó csipesz

SKU: 22030 Kategóriák: ,

A mellbimbóidat a többsebességes vezeték nélküli vibráló mellbimbóbilincsekkel élvezetesre varázsolhatod. Ha a keze szabad más örömökre, a mellbimbójáték még sosem volt ilyen jó érzés! Válassza ki a kívánt feszültséget, és állítsa be a gumibevonatú bilincseket, amíg szépen és szorosan nem ülnek. Válassza ki az Önnek megfelelő sebességet, és hagyja, hogy a bizsergető rezgés ingerelje és csábítsa Önt! Próbáld ki őket a zuhany alatt vagy a fürdőben, és változtasd a fürdőidőt szenvedélyes idővé!

Additional Information

Weight 0.113 kg
Dimensions 4 × 12 × 17 cm
discount
about_the_brand
címke

Fetish Fantasy by Pipedream

Gyártó neve

Elemeket tartalmaz

Igen

Cikk kategória

Bondage / SM

Szükséges elemek száma

2

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

4 x 12 x 17 cm – 1,6 x 4,7 x 6,6 inch

Termékcsoport

Modellnév

Cordless Vibrating Nipple Clamp

Modell szám

22030

Szükséges akkumulátorok

["N"]

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Cordless Vibr. Nipple Clamp Rezgő mellbimbó csipesz” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.