Pipedream – Cumfy Cuffs Csukló Bilincs

8,190 Ft Bruttó

Elfogyott

SKU: 22245 Kategóriák: ,

A korlátozások használata mindig is szexuális stimuláns volt – ezekkel a szőrrel bélelt Cumfy bilincsekkel a fantázia valósággá válik! Ezek a bársonyosan puha műszőrmével bélelt, nagy teherbírású bilincsek kényelmesen lefogják a szeretődet, és szexinek tűnnek. Kemény játékra készültek, szuper erős fém hardverrel és csatos záródással, hogy biztosítsák, hogy egyhamar ne szökjön ki. Mindketten imádni fogjátok a puha szőrme érzéki tapintását, ahogy ingerel és izgat. Zárja be szeretőjét, és fedezze fel legmélyebb fétis fantáziáit!

Additional Information

Weight 0.204 kg
Dimensions 4 × 12 × 29 cm
Anyaga

címke

Fetish Limited Edition by Pipedream

Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Csomagolás

29 x 12 x 4 cm – 11,3 x 4,7 x 1,6 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Cumfy Cuffs

Modell szám

22245

Teljes hossza

Átmérő

7 cm – 2,76 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Cumfy Cuffs Csukló Bilincs” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.