Pipedream – Cumfy Hogtie csukló és boka bilincsek

18,790 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 22247 Kategóriák: ,

Vegye át a teljes irányítást szeretője minden mozdulata felett ezzel a kezdőbarát Cumfy Hogtie-val. Ez a könnyen használható hogtie készlet szuper erős csukló- és bokamandzsettákat tartalmaz, amelyek puha műszőrmével vannak bélelve a kivételes kényelem érdekében, és nagy teherbírású fém hardvereket, hogy szerelmed ne tudjon megszökni. Élvezze a hogtie izgalmát anélkül, hogy a bonyolult technikák és a bonyolult csomók megkötése miatt kellene aggódnia. A bilincsek rugós fémkapcsokkal rögzülnek a hogtie-hez, és egy övszerű pánttal könnyen beállíthatók, hogy a legtöbb mérethez illeszkedjenek. Miután a szeretője hasra van kötve és megkötözve, a következő lépés már csak Önön múlik!

Additional Information

Weight 0.34 kg
Dimensions 8 × 14 × 30 cm
discount
about_the_brand
Anyaga

címke

Fetish Limited Edition by Pipedream

Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

30 x 14 x 8 cm – 11,7 x 5,5 x 3,1 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Cumfy Hogtie

Modell szám

22247

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Cumfy Hogtie csukló és boka bilincsek” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.