Pipedream – Deluxe Ball Gag with Dildo Szájpecek dildóval

12,990 Ft Bruttó

Elfogyott

SKU: 21852 Kategóriák: ,

Tegyen nyilatkozatot anélkül, hogy egy szót is szólna ezzel a Deluxe Ball Gag with Dildo. Ez a 2 az 1-ben szájkosár mindkettőtöknek tartogat valamit: egy sima, kerek gumiból készült szájkosarat az alanyodnak, és egy kemény gumidildót a közeli és személyes, az arcodban lévő élvezethez. A bőrszíjak és a csat könnyen beállítható, hogy a legtöbb mérethez illeszkedjen, a dong pedig könnyen tisztítható Toy Cleanerrel és meleg vízzel. Adjon az arcjátéknak teljesen új értelmet. 5′ (13cm) ftalátmentes, levehető, élethű vibrátor Állítható heveder Ingyenes szatén szerelmi maszk.

Additional Information

Weight 0.301 kg
Dimensions 8 × 14 × 32 cm
címke

Fetish Fantasy by Pipedream

Származási hely

China

Teljes hossza

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

11 cm – 4,29 inch

Testbiztos

Cikk kategória

Bondage / SM

Anyaga

Szín

Csomagolás

32 x 14 x 8 cm – 12,5 x 5,5 x 3,1 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Deluxe Ball Gag with Dildo

Modell szám

21852

Átmérő

4 cm – 1,5 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Deluxe Ball Gag with Dildo Szájpecek dildóval” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.