Pipedream – Deluxe Cat O Nine Korbács

3,790 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 22242 Kategóriák: ,

Mutasd meg a partnerednek, ki a főnök a Deluxe Cat-O-Nine Tails modellel. A nagy teherbírású fürtök megpattannak, amikor ezt a korbácsot a gyengéd bőrükön végigcsapod. Tökéletesen kiegyensúlyozott, masszív fogantyúval és csúszásmentes markolattal, ez a korbács tökéletes a domináns vagy alárendelt oldalad felfedezéséhez. Annyira jól fáj!

Additional Information

Weight 0.076 kg
Dimensions 3 × 9 × 65 cm
Anyaga

Teljes hossza

Modell szám

22242

Modellnév

Deluxe Cat O Nine

Anyagcsoport

Termékcsoport

Származási hely

China

Csomagolás

65 x 9 x 3 cm – 25,4 x 3,5 x 1,2 inch

címke

Fetish Limited Edition by Pipedream

Szín

Cikk kategória

Bondage / SM

Behelyezhető hossz

8 cm – 3,12 inch

Gyártó neve

Átmérő

3 cm – 1,22 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Deluxe Cat O Nine Korbács” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.