Pipedream – Deluxe Vibrating Strap-On

29,090 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Élvezze a kéz nélküli stimulációt és a forró szemtől-szembe szexet a Deluxe Vibrating Penetrix Strap-On pánttal! Ez a két végű dildó a megfelelő szögben, okosan meggörbülve, belül marad, és minden egyes szenvedélyes lökéssel stimulálja viselőjét. A belső dugó tökéletesen szögletes, hogy elérje a G-pontodat, és gyönyörrel töltsön el. A szuper-stretchy derékpánt teljesen állítható, hogy a legtöbb mérethez illeszkedjen, és a strap-on a helyén tartja a strap-on-t még akkor is, amikor az akció felforrósodik. Egy erőteljes, többsebességes golyó hihetetlen rezgéseket küld a belső dugón keresztül – válasszon egy Önnek megfelelő sebességet, és hagyja, hogy a csendes rezgések elragadják szerelmét!

Additional Information

Weight 0.605 kg
Dimensions 8 × 16 × 27 cm
címke

Fetish Fantasy by Pipedream

Szükséges elemek száma

2

Modell szám

22127

Modellnév

Deluxe Vibrating Strap-On

Anyagcsoport

Termékcsoport

Csomagolás

16 x 8 x 27 cm – 6,2 x 3,1 x 10,5 inch

Származási hely

China

Anyaga

Szín

Cikk kategória

Strap On

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Nem

Behelyezhető hossz

19 cm

Gyártó neve

Szükséges akkumulátorok

["AA"]

Átmérő

5 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Deluxe Vibrating Strap-On” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.