Pipedream – Designer Flogger Korbács

8,890 Ft Bruttó

Elfogyott

SKU: 21851 Kategóriák: ,

Ez a gyönyörűen megmunkált Fancy Flogger tökéletes a kezdőknek és a BDSM rajongóknak egyaránt. Ez a szuperpuha velúrból készült flogger texturált fogantyúval rendelkezik a könnyű fogás érdekében. Az ostor farkának egyetlen csattanásával a szeretőd biztosan tudni fogja, ki a főnök! 22′ (56cm)

Additional Information

Weight 0.07 kg
Dimensions 3 × 4 × 42 cm
Anyaga

címke

Fetish Fantasy by Pipedream

discount
about_the_brand
Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

42 x 4 x 3 cm – 16,4 x 1,6 x 1,2 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Designer Flogger

Modell szám

21851

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Designer Flogger Korbács” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.