Pipedream – Double Dillio 16 Inch Dupla dildó

19,590 Ft Bruttó

Törlés
Mny:

A Pipedream butikbarát Dillio termékcsaládját úgy tervezték, hogy minden alkalommal pontosan a megfelelő pontot találja el. A hosszúságok, átfogások és formák széles választékával a lehetőségek végtelenek! Minden Dillio szupererős tapadókorongos alappal rendelkezik, amely szinte bármilyen sima felületre tapad a falra való felhúzás érdekében, és hevederes hevederrel is kompatibilis. Kalandvágyónak érzed magad? Próbáld ki a dupla Dillio-kat vagy a speciálisan kialakított Dillio hámokat kedvenc partnereddel! A legmagasabb minőségű, amerikai gyártású gumiból készült minden Dillio 100%-ban ftalát- és latexmentes, valamint hipoallergén.

Additional Information

Weight 0.652 kg
Dimensions 5 × 8 × 45 cm
Cikk kategória

Dongs

Teljes hossza

címke

Dillio by Pipedream

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

15 cm – 5,85 inch

Testbiztos

Anyaga

Származási hely

Mexico

Szín

,

Csomagolás

5 x 8 x 45 cm – 2 x 3,1 x 17,6 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Double Dillio 16 Inch

Modell szám

21331

Átmérő

4 cm – 1,7 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Double Dillio 16 Inch Dupla dildó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.