Pipedream – Double Whammy Dupla dildó

15,490 Ft Bruttó

Törlés
Mny:

Dupla élvezet, dupla FUN! Ez a szilárd, mégis puha, dupla végű dildó tökéletesen alkalmas arra, hogy egy partnerrel vagy dupla behatolóként élvezze. A szuper rugalmas dildó könnyen tisztítható és újra használható a következő teljesítő kalandhoz! Elég rugalmas ahhoz, hogy hajlítható és alakítható legyen, hogy eltalálja kedvenc helyeit!

Additional Information

Weight 0.13 kg
Dimensions 3.3 × 7.5 × 51 cm
Átmérő

1.25 cm

Teljes hossza

Modell szám

22478

Modellnév

Double Whammy

Anyagcsoport

Termékcsoport

Csomagolás

Clamshell: 51 x 7.5 x 3.3 cm

Származási hely

China

Szín

, ,

Cikk kategória

Dongs

Behelyezhető hossz

43.8 cm

Gyártó neve

címke

Classix by Pipedream

Anyaga

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Double Whammy Dupla dildó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.