Pipedream – Electro Stim Prostate Vibe Prosztata masszírozó

32,490 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Élvezze a két e-stimulációs impulzuspontból származó emelkedett anális élvezetet, amely bizsergető élvezetet nyújt belsőleg és külsőleg. Az 5 elektrostimulációs szint 5 erőteljes vibrációs funkcióval együtt vagy anélkül is használható. Az általános ergonómikus forma specifikus prosztata izgalmat és kellemes stimulációt biztosít közvetlenül a perineális régióban. Szólóban vagy szexuális játék közben is viselhető.

Additional Information

Weight 0.32 kg
Dimensions 6 × 10 × 20 cm
Termékcsoport

Rezgő módok

2

Teljes hossza

Sebesség üzemmódok

3

Modell szám

21781

Modellnév

Electro Stim Prostate Vibe

Anyagcsoport

Vízállóság

Vízálló

Csomagolás

2.5 x 4 x 8 inch – 6.4 x 10.2 x 20.3 cm

Szükséges akkumulátorok

["Lithium Ion"]

Anyaga

Származási hely

China

Szín

Cikk kategória

Anál játékok

Behelyezhető hossz

9.5 cm

Gyártó neve

címke

Anal Fantasy Elite by Pipedream

Átmérő

1.25 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Electro Stim Prostate Vibe Prosztata masszírozó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.