Pipedream – Elite Blowjob Power Pump Női száj

30,090 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Bemutatjuk a forradalmi IST technológiát! A hihetetlenül valósághű, szakaszos szívás élethű “fejés” érzést biztosít életed legjobb szopásáért! Testre szabhatod az élvezetet, ahogyan csak szeretnéd! Élvezze a valósághű, szakaszos szívást önmagában, vagy lökje meg, hogy élvezze a mélytorkos simogatást – bármihez is van kedve! Legyen nagyobb és vastagabb, mint valaha! A kristálytiszta csövet úgy tervezték, hogy szilárdan meg lehessen fogni, és egy kényelmes vonalzóval rendelkezik, hogy felmérje a kiterjedt növekedést, valamint egy nagyítós résszel, hogy megnézze a növekvő vastagságot. A rugalmas TPR örömdió rugalmas ajkai segítenek szoros tömítést létrehozni, és határozottan simogatják a száradat, ha úgy döntesz, hogy a PDX Elite Blowjob Power Pump-ot Stroker-ként használod. Fejlett IST technológia = Élethű szakaszos szívás – Élvezze a maximális élvezetet a valósághű szakaszos szívással, amely automatikusan feji a tengelyét, és olyan érzés, mint egy igazi orális szexélmény. Vegye körül péniszét egy hihetetlenül stimuláló vákuumos szívóerővel, amely szorosan rángatja Önt az extázisig!Az eredmények egyértelműek – Az átlátszó, tartós szívócső kényelmes vonalzóval és hozzáadott nagyító lencsével rendelkezik, hogy minden egyes ingerlő szívóerővel nagyobb és vastagabb legyen. Kivehető puha orális topper – A rugalmas orális topper rugalmas ajkakkal rendelkezik, amelyek légmentes tömítést képeznek, amely szívást és elképesztő eredményeket hoz létre. A topper a könnyű tisztítás érdekében eltávolítható, a pumpa pedig vele vagy nélküle is használható. 3 INGYENES szilikon dizájner C-gyűrűt tartalmaz!INGYENES Mosit Lotion és Refresh Toy Cleaner Prep KitGondozási útmutató: Az orális topper a könnyű tisztítás érdekében eltávolítható. A tisztítás a móka után a Refresh Toy Cleanerrel és meleg vízzel pillanatok alatt elvégezhető. A PDX Elite Blowjob Power Pumpot ne merítse vízbe. Ha szükséges, használjon vízalapú testápolót, mint például a Moist ezzel a termékkel. Használati utasítás: Bekapcsolás – Nyomja meg a felső gombot a bekapcsoláshoz. A szívás 2 üzemmóddal rendelkezik. Az IST az első üzemmódban, a folyamatos szívásnál indul. Nyomja meg újra a gombot a második üzemmódra, a szakaszos szívásra való átváltáshoz. A felső gomb megnyomásával váltogatni lehet a folyamatos szívás és az időszakos szívás között. A kikapcsoláshoz tartsa lenyomva a felső gombot 3 másodpercig. Gyors kioldás – Nyomja meg és tartsa lenyomva az alsó “R” gombot a szívás kioldásához, vagy impulzálja az “R” gombot az extra stimulációhoz. Alternatív kioldási módszer: Nyomja lefelé a környező bőrre a szívótömítés megszüntetéséhez. A szakaszos szívás során az “R” gomb villogni fog, ahogy a szívás automatikusan pulzál.

Additional Information

Weight 0.186 kg
Dimensions 7 × 10 × 27 cm
címke

PDX Elite by Pipedream

Szín

Szükséges akkumulátorok

["AA"]

Gyártó neve

Elemeket tartalmaz

Nem

Cikk kategória

Masturbator

Szükséges elemek száma

2

Anyaga

Származási hely

China

Csomagolás

7 x 10 x 27 cm – 2,7 x 3,9 x 10,5 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Elite Blowjob Power Pump

Modell szám

21651

Teljes hossza

Átmérő

7 cm – 2,9 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Elite Blowjob Power Pump Női száj” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.