Pipedream – Elite Moto Bator Női száj

39,190 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Tapasztalja meg a tökéletes hands-free élményt! Az intenzív szívás és az erőteljes dugattyús tolóerő intenzívebb orgazmust és maximális élvezetet biztosít! A szívás és a tolóerő együtt és külön-külön is élvezhető! Tapasztald meg mindkét világ legjobbját! Intenzív szívás kombinálva erőteljes dugattyús tolóerővel – az innovatív Moto-Bator szív és tolóerővel robbanásszerű élvezethez juttatja Önt! Csússzon át a puha hüvely hajlékony ajkai között, hogy élvezze a tengelyét minden egyes lökésnél körülvevő, stimuláló gyönyörcsomók sorait és sorait. A nagy teljesítményű motor biztosítja, hogy az erős, egyenletes vákuum szorosan beszívja az egész péniszét, így a valaha volt legjobb maszturbációs ülésben lesz része! Testre szabhatod az élvezetet, ahogyan csak szeretnéd! Élvezd a szívást és a lökést külön-külön vagy együtt! Mindkét nagy teljesítményű motor egymástól függetlenül működik, így élvezheti az izgató, feszes vákuumszívást kellemes tolóerővel vagy anélkül. Kétféle tolósebesség-mintázat fokozza az izgalmat egy gombnyomással. Vegye körül péniszét a végső, észbontó élménnyel! Intenzív szívás – A végső élvezet hihetetlenül stimuláló vákuumszívással veszi körül péniszét, amely szorosan megrántja legérzékenyebb területét. Nyomja meg az “R” gombot az extra izgalom megtapasztalásához. kivehető puha és rugalmas hüvely – A szuper-nyúlékony és puha hüvely rugalmas ajkakkal rendelkezik, és sorban sorakoznak rajta az izgató gyönyörködtető csomók. Kellemesen felmelegszik a testhőmérsékletedre, és eltávolítható a szóló szórakozáshoz és az egyszerű tisztításhoz.Erőteljes dugattyús működésű tolóerő – Az ultraerős motor mély, kellemes tolóerőt biztosít 2 stimuláló sebességváltozattal. Ápolási utasítások: A PDX Elite Moto-Bator hüvelye a könnyű tisztítás érdekében eltávolítható. Egyszerűen csavarja le a felső gyűrűt a hüvely eltávolításához. A tisztítás a móka után egy pillanat alatt elvégezhető a Refresh Toy Cleanerrel és meleg vízzel. Ne merítse a Moto-Bator-t vízbe. Ha szükséges, használjon vízalapú testápolót, például Moist-ot ezzel a termékkel együtt.

Additional Information

Weight 0.186 kg
Dimensions 10 × 10 × 27 cm
Átmérő

9 cm – 3,4 inch

Szükséges akkumulátorok

["AA"]

címke

PDX Elite by Pipedream

Gyártó neve

Elemeket tartalmaz

Nem

Cikk kategória

Masturbator

Szükséges elemek száma

4

Szín

Anyaga

Származási hely

China

Csomagolás

27 x 10 x 10 cm – 10,5 x 3,9 x 3,9 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Elite Moto Bator

Modell szám

21650

Teljes hossza

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Elite Moto Bator Női száj” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.