Pipedream – Elite Vibrating Roto Sucker

36,190 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 21652 Kategóriák: , ,

Élvezze a maximális maszturbációs élményt! A PDX Elite vibráló Roto-Sucker elforgatható fejjel, hogy pontosan a megfelelő pontot találja el, az intenzív vibráció és a rendkívüli szívás hihetetlen kombinációját kínálja. Testre szabhatja az élvezetet, ahogyan csak szeretné! Élvezze a szívást, a vibrációt – külön-külön vagy együtt! Mindkét erőteljes motor egymástól függetlenül működik, így élvezheti az izgató, szoros vákuumos szívást vibrációval vagy anélkül. A 7 ingerlő vibrációs és pulzációs minta még izgalmasabbá teszi a maszturbálást egy egyszerű gombnyomással. Vegye körül péniszfejét a végső, észbontó élménnyel! Egyedi illeszkedésű forgó fej – A sima, rugalmas Elite szilikonból készült, a forgó szívófej úgy van kialakítva, hogy szorosan illeszkedjen a péniszfejére. A 4 sarokfüllel biztonságos és kényelmes illeszkedést biztosíthat, és gondoskodik arról, hogy az esetleges érzékeny bőr ne nyomódjon össze. Belül a szilikon szívófej bordázott az extra kellemes stimuláció érdekében. intenzív szívás – A végső élvezet hihetetlenül stimuláló vákuumszívással veszi körül a péniszfejet, amely szorosan megrántja a legérzékenyebb területet. Az elforgatható fej állítható a tökéletes illeszkedés érdekében!Erőteljes többfunkciós vibráció – Az ultraerős motort kifejezetten úgy tervezték, hogy stimulálja a frenulum pontját a pénisz alsó részén, az észbontó maszturbáció érdekében. Emellett 7 intenzív rezgési és pulzációs mintával mély, kellemes stimulációt biztosít. Sima és rugalmas Elite szilikon – Elite szilikonunk a piacon ma kapható leghigiénikusabb, testhezállóbb anyag, amely szoros, jól záródó tömítést biztosít. Ápolási utasítások: A PDX Elite vibráló Roto-Sucker fej Elite szilikonból készült, a piacon kapható leghigiénikusabb, testbiztos anyagból. A tisztítás a móka után egy pillanat alatt elvégezhető a Refresh Toy Cleanerrel és meleg vízzel. Ne merítse vízbe. Kívánság szerint használjon vízalapú testápolót, mint például a Moist ezzel a szilikon termékkel. Megjegyzés: Annak érdekében, hogy a folyadékok ne kerüljenek a szivattyú és az akkumulátor rekeszekbe, a fogantyún egy kis “szellőzőnyílás” található. A szellőzőnyílásból működés közben kis mennyiségű folyadék távozik, ami normális, és annak a jele, hogy a Roto-Sucker megfelelően működik. Használati utasítás: Rezgés – Nyomja meg a “V” gombot a rezgés elindításához. A “V” gomb folyamatos megnyomásával 7 rezgés- és pulzációs mintázaton keresztül lépkedhet. A rezgés kikapcsolásához tartsa lenyomva a “V” gombot 3 másodpercig. Szívás – Nyomja meg az “S” gombot a szívó üzemmód elindításához. A szívó üzemmód kikapcsolásához tartsa lenyomva az “S” gombot 3 másodpercig. A vibráció és a szívás együtt és külön-külön is élvezhető! Gyorskioldó 2 módon! – Nyomja meg az “R” gombot a szívás azonnali feloldásához. Húzza meg a fejet körülvevő 4 fül bármelyikét a szívás feloldásához.

Additional Information

Weight 0.186 kg
Dimensions 7 × 10 × 27 cm
címke

PDX Elite by Pipedream

Szín

Szükséges akkumulátorok

["AAA"]

Gyártó neve

Elemeket tartalmaz

Nem

Cikk kategória

Masturbator

Szükséges elemek száma

2

Anyaga

Származási hely

China

Csomagolás

7 x 10 x 27 cm – 2,7 x 3,9 x 10,5 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Elite Vibrating Roto Sucker

Modell szám

21652

Teljes hossza

Átmérő

6 cm – 2,5 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Elite Vibrating Roto Sucker” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.