Pipedream – Euro Pump Péniszpumpa

7,490 Ft Bruttó

Elfogyott

SKU: 21189 Kategóriák: ,

Az európai formatervezés által inspirált és a maximális eredmények elérésére kifejlesztett Euro Pump az azonnali pénisznagyobbítás első számú választása. Az orvosi stílusú pumpagolyó minden egyes összenyomásával az Ön élvezeti rúdja nagyobbá, vastagabbá válik, és erőtől duzzad. Amint behatol a sima, rugalmas PVC-nyílásba, gyorsan felfedezi a lüktető, kőkemény erekciót, amely nagyszerű érzés, és tartós és tartós, félúton teljesítménycsökkenés nélkül! A füstölgő vákuumcsövek lehetővé teszik, hogy figyeld, ahogy a farkad nő és nő, a gyorskioldó szelep pedig egy gombnyomással levezeti a nyomást. Óvakodj az utánzatoktól, csak ez a hatásos pumpa képes olyan eredményeket elérni, amelyek valóban kielégítenek!Az ejakuláció meghosszabbításához csúsztasd a mellékelt fokozó gyűrűt a száradra, amíg szépen és szorosan rá nem ül. A szoros szorítás meghosszabbítja a cumizást, segít fenntartani az erekciót, és meghosszabbítja a szórakozást. ha végeztél, egyszerűen vedd le a hengert a vákuumtömlőről, és a tisztítás egy pillanat alatt elvégezhető a Pipedream Toy Cleanerrel és meleg vízzel.

Additional Information

Weight 0.343 kg
Dimensions 8 × 9 × 37 cm
Átmérő

6 cm – 2,36 inch

Teljes hossza

Modell szám

21189

Modellnév

Euro Pump

Anyagcsoport

Termékcsoport

Csomagolás

37 x 9 x 8 cm – 14,4 x 3,5 x 3,1 inch

Származási hely

China

Szín

Cikk kategória

Pumps

Testbiztos

Gyártó neve

címke

Pump Worx by Pipedream

Anyaga

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Euro Pump Péniszpumpa” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.