Pipedream – First Time Flogger Korbács

1,990 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 22085 Kategóriák: ,

Mutasd meg a szeretődnek, hogy ki a főnök a Fetish Fantasy First-Time Floggerrel. Egy ütés a macska kilenc farkának fürtjeire, és a szeretőd tudni fogja, ki a főnök!

Additional Information

Weight 0.047 kg
címke

Fetish Fantasy by Pipedream

Anyaga

Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

First Time Flogger

Modell szám

22085

Teljes hossza

Átmérő

2 cm – 0,91 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – First Time Flogger Korbács” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.