Pipedream – First-Time Fun Beads Anál Gyöngyök

4,790 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Oldja fel az anális szexhez kapcsolódó tabukat, és fedezze fel a hihetetlen élvezetet az Anal Fantasy kollekciónkkal. Ha még soha nem próbáltad az anális játékot, a First-Time Fun Beads pont az, amire szükséged van, hogy felfedezd az anális stimuláció csodálatos világát.A First-Time Fun Beads hegye mindössze 0,25″, hogy megkönnyítse a belépést, mielőtt fokozatosan 1″-re bővülne. A rugalmas szár a tested körvonalaihoz igazodva hajlik, hogy pontosan a megfelelő pontot érje el, míg a stabil visszahúzó fogantyú biztonságos és könnyű kezelhetőséget kínál. Élvezze az anális nyomás és élvezet izgalmas érzéseit azáltal, hogy egyszerre csak egy gyöngyöt helyez be, és annyi gyöngyöt helyez be, amennyit kényelmesnek érez, mielőtt finoman megrántja a fogantyút, hogy minden egyes gyöngyöt elengedjen a még nagyobb stimuláció érdekében. Próbáld ki a First-Time Fun Gyöngyök megrántását az orgazmus közepén, hogy a valaha elképzelt legrobbanékonyabb csúcspontot érd el!Az anális játék kulcsa, hogy lassan haladj! Az anális behatolás megkísérlése a megfelelő izgalom előtt kellemetlen lehet, ezért engedd meg magadnak, hogy ellazulj, hogy élvezhesd az élményt. Az ujjjáték nagyszerű módja az anus ellazításának, ezért a mellékelt ujjhüvelyt és az anális érzéketlenítő krémet használd a terület masszírozásához. A végbélnyílás és a végbél nem rendelkezik automatikus síkosító rendszerrel, mint a hüvely, ezért használjon bőségesen a mellékelt Moist® síkosítót a súrlódás csökkentése és az élvezet fokozása érdekében. Az ultra-higiénikus Elite Silicone™ szilikonunk egész nap viselhető a hosszan tartó szórakozás érdekében. A mellékelt Refresh Toy Cleaner és meleg víz segítségével a tisztítás a móka után gyerekjáték.Az anális stimuláción keresztül történő orgazmus elérése hihetetlenül izgató, köszönhetően a terület magas idegvégződés-koncentrációjának, és a mi Anal Fantasy kollekciónk olyan játékokat tartalmaz, amelyek minden egyes ilyen ideget stimulálnak. Engedd meg magadnak, hogy belépj a hátsó ajtó boldogságának új világába… a gyönyör lehetőségei végtelenek!

Additional Information

Weight 0.152 kg
Dimensions 6 × 7 × 20 cm
Átmérő

4 cm – 1,61 inch

Cikk kategória

Anál játékok

Teljes hossza

Anyaga

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

7 cm – 2,73 inch

Testbiztos

címke

Anal Fantasy by Pipedream

Származási hely

China

Szín

Csomagolás

6 x 7 x 20 cm – 2,3 x 2,7 x 7,8 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

First-Time Fun Beads

Modell szám

21724

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – First-Time Fun Beads Anál Gyöngyök” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.