Pipedream – Fit Rite Harness Heveder

16,090 Ft Bruttó

Elfogyott

A maximális kényelemre és páratlan sokoldalúságra tervezett Fit-Rite Harness puha nylon és Luv Touch™ anyagokból készült, amelyek megakadályozzák a kidörzsölődést és jól érzik magukat a bőrön. A tartós, 4 irányban állítható pántok könnyen záródó klipszekkel rendelkeznek, és legfeljebb 30′ (76 cm) combig, míg az állítható derékpánt legfeljebb 38′ (97 cm) combig illeszkedik. Három fémpattintó rögzíti a szilikon O-gyűrűket, és mindent a helyén tart, még akkor is, ha az akció felforrósodik. A legtöbb King Cock dildónkkal használható, a három mellékelt szilikon O-gyűrű lehetővé teszi, hogy felcserélje a különböző dildókat, amelyek átmérője legfeljebb 2′ (5 cm).

Additional Information

Weight 0.186 kg
Dimensions 10 × 14 × 23 cm
discount
about_the_brand
Anyaga

címke

King Cock by Pipedream

Gyártó neve

Cikk kategória

Strap On

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

23 x 14 x 10 cm – 9 x 5,5 x 3,9 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Fit Rite Harness

Modell szám

21002

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Fit Rite Harness Heveder” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.