Pipedream – Flexible Please-Her G-pont vibrátor

16,690 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Teste csábítóan görbült volt, és egy olyan gyönyörű játékot akart, amely vele együtt rugalmas lehet. Rugalmas Please-Her nagyvonalú rugalmassága vele együtt mozgott. Megnyomta a gombot, hogy megkezdődjenek a mély, erőteljes rezgések. Mmmmm… a lüktető élvezet olyan jól fog esni az egész testén és mélyen a lábai közötti nedves hasadékban. Többször megnyomta a gombot, hogy végigmenjen a felkínált izgató rezgésmintákon. Hátradőlt a székében, és azzal kezdte, hogy a rugalmas szárral körbejárta finom mellbimbóit. Libabőr borította el ébredező testét. Végigutazott a testén a Flexible Please-Herrel, és behatolt a gyengéd folyosójába. A Please-Her ergonomikus formája masszírozta a G-pontját, és lüktető rezgésekkel töltötte meg. A Flexible Please-Her úgy tűnt, hogy úgy töltötte ki őt, mintha neki készült volna. Újra megnyomta a gombot, hogy felfedezze az új rezgésérzetet. Zihált, amikor érezte, hogy orgazmusa felemelkedik. Hátravetette a fejét, és mélyen belenyomta a Rugalmas Kérem-Hertőjét, miközben hihetetlen orgazmus rázta meg hullámzó testét. A remegő gyönyör elhalványuló bizsergése boldog mosollyal hagyta el. Teljesnek érezte magát. Töltési utasítások: Újratölthető a mellékelt USB kábelen keresztül. Rezgés bekapcsolása/kikapcsolása: Nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot a bekapcsoláshoz. Nyomja meg a bekapcsológombot a 9 rezgésmintázat váltakozásához. Nyomja meg és tartsa lenyomva a kikapcsoláshoz. Ápolási utasítások: A tisztítás a móka után egy pillanat alatt elvégezhető a Refresh Toy Cleanerrel és meleg vízzel. – Mélyen dübörgő vibrációk – 9 hihetetlen funkció – Rugalmas tengely – USB újratölthető – Ultra-higiénikus Elite szilikon 0magas fokú rugalmasság A hajlékony tengely öleli az íveket és a kontúrokat. 9 erőteljes rezgésmintázat Hihetetlen intim stimulációt biztosít egy gombnyomással. Ultra-higiénikus Elite szilikon Hihetetlenül sima, testhezálló, ftalátmentes, latexmentes és a testhőmérsékletedre melegszik. USB újratölthető Készen áll, amikor te is készen állsz! Könnyen és kényelmesen újratölthető, órákig tartó élvezetet kínálva.

Additional Information

Weight 0.162 kg
Dimensions 5 × 8 × 25 cm
Anyaga

címke

Fantasy For Her by Pipedream

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

10.1 cm

Cikk kategória

Vibrators

Szín

Származási hely

China

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Flexible Please-Her

Modell szám

22338

Átmérő

3.2 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Flexible Please-Her G-pont vibrátor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.