Pipedream – Fuck My Face – Blonde Női száj

63,490 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Vedd ki ezt a szopós szépséget a dobozból, és dugd meg az arcát, amíg fel nem robbansz! Húzd meg a haját, és dugd le a merevedésedet a légcsövébe! Ez a spermaőrült cukorfalat alig várja, hogy lenyelje az utolsó csepp farkadat is. Dugd a farkad a szájába, és készülj fel a legélethűbb arcbaszásra, amit valaha is tapasztaltál!Minden élethű részletet megörökítettek ezen a Fanta-Flesh mézes-másolaton, a pislogó szemeitől kezdve a fejébe visszagördülő szemeitől kezdve az extra hosszú légcsövéig, amely körbetekeri a gyönyörrúd minden centiméterét! Őt csak te élvezheted, és nincsenek szabályok! A legjobb az egészben, hogy mindig készen áll a szórakozásra! A nagy teljesítményű tapadókorongos alap a helyén tartja a fejét, és szinte bármilyen sima felületre tapad – padlóra, csempére, asztallapra, sőt még üvegre is! Az élethű fej minden egyes mozdulatnál olyan valósághűen billeg előre-hátra, hogy megesküszöl, hogy ez az igazi – csak még jobb! Nézd meg, ahogy a szemei visszagurulnak a fejébe, majd torkold meg a férfihúsod ízével! Ha a csajod még sosem mélytorkoskodott veled, most itt a lehetőség, hogy élvezd az izgalmat!A puha Fanta-Flesh bőr a farkadhoz tapad, és a testhőmérsékletedre melegszik. Adj hozzá egy kis Moist-ot, és a szája nedves paradicsommá változik a farkad számára. Nem fog fojtogatni vagy fojtogatni, és nincsenek idegesítő fogak, amelyek útban lennének vagy harapnának. Amikor elélvezel, ne aggódj a kihúzás miatt – fújj egy nagy adagot a szájába, és hagyd, hogy lenyelje! Tedd a kedvenc rúzsodat a szexi ajkaira, aztán nézd, ahogy szétkenődik a farkadon, miközben megdugod a száját.Még a haját is begöndörítheted vagy kiegyenesítheted, és a kedvenc frizurádat adhatod neki! Ragaszd a zuhanyzó csempéjére, és a tisztálkodási időt teljes értékű arcbaszássá alakíthatod! Extra hosszú zuhanyzásokat fogsz venni!

Additional Information

Weight 3.225 kg
Dimensions 20 × 25 × 38 cm
Szín

Teljes hossza

Anyaga

Gyártó neve

Testbiztos

Cikk kategória

Masturbator

címke

Fetish Fantasy Extreme by Pipedream

Származási hely

China

Csomagolás

38 x 25 x 20 cm – 14,8 x 9,8 x 7,8 inch

Termékcsoport

Vízállóság

Vízálló

Anyagcsoport

Modellnév

Fuck My Face – Blonde

Modell szám

21568

Átmérő

18 cm – 7 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Fuck My Face – Blonde Női száj” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.