Pipedream – Fuck My Face – Brunette Női száj

63,490 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Vedd ki ezt a szopós szépséget a dobozból, és dugd meg az arcát, amíg fel nem robbansz! Húzd meg a haját, és dugd le a merevedésedet félig a légcsövébe!Ez a spermaőrült cukorfalat alig várja, hogy lenyelje az utolsó csepp farkadat is. Dugd a farkad a szájába, és készülj fel a legrealisztikusabb arcbaszásra, amit valaha is tapasztaltál! Minden élethű részletet megörökítettek ezen a Fanta-Flesh mézesmadzag replikán, a pislogó szemeitől kezdve a fejébe visszagördülő szemeitől kezdve az extra hosszú légcsövéig, amely körbetekeri a gyönyörrúd minden centiméterét! Őt csak te élvezheted, és nincsenek szabályok! A legjobb az egészben, hogy mindig készen áll a szórakozásra!A nagy teljesítményű tapadókorongos alap a helyén tartja a fejét, és szinte bármilyen sima felületre tapad – padlóra, csempére, asztallapra, sőt még üvegre is! Az élethű fej minden egyes mozdulatnál olyan valósághűen billeg előre-hátra, hogy megesküszöl, hogy ez az igazi – csak még jobb! Nézd meg, ahogy a szemei visszagurulnak a fejébe, majd torkold meg a férfihúsod ízével! Ha a csajod még sosem torkolt mélyen, most itt a lehetőség, hogy élvezd az izgalmakat! A puha Fanta-Flesh bőr a farkadhoz tapad, és a testhőmérsékletedre melegszik. Adj hozzá egy kis Moist-ot, és a szája nedves paradicsommá változik a farkad számára. Nem fog fojtogatni vagy fojtogatni, és nincsenek idegesítő fogak, amelyek útban lennének vagy harapnának. Amikor elélvezel, ne aggódj a kihúzás miatt – fújj egy nagy adagot a szájába, és hagyd, hogy lenyelje! Tedd a kedvenc rúzsod árnyalatát a szexi ajkaira, majd nézd végig, ahogy elkenődik a farkadon, miközben a száját baszod. Még a haját is begöndörítheted vagy kiegyenesítheted, és a kedvenc frizurádat adhatod neki! Ragaszd a zuhanyzóban a csempére, és a tisztálkodási időt alakítsd át teljes értékű arcbaszássá! Extra hosszan fogsz zuhanyozni!

Additional Information

Weight 3.073 kg
Dimensions 20 × 25 × 38 cm
Átmérő

18 cm – 7 inch

Származási hely

China

Modell szám

21569

Modellnév

Fuck My Face – Brunette

Anyagcsoport

Vízállóság

Vízálló

Termékcsoport

Csomagolás

38 x 25 x 20 cm – 14,8 x 9,8 x 7,8 inch

Szín

Cikk kategória

Masturbator

Testbiztos

Gyártó neve

Anyaga

címke

Fetish Fantasy Extreme by Pipedream

Teljes hossza

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Fuck My Face – Brunette Női száj” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.