Pipedream – Fuck My Tight Ass Élethű férfi popsi

75,390 Ft Bruttó

Elfogyott

Mindig is arról álmodtál, hogy egy feszes kis erő fenékkel szőnyeg nélkül menj, most már kockázat nélkül megteheted! Vedd elő az új cumidömpingedet a dobozból, fogd a síkosítót, markold meg a golyóit, és addig döngöld a buborékos fenekét, amíg nem szaporodsz vele, mint egy jó disznó! Ez a tökéletes segg és a legrealisztikusabb jock bottom, akivel valaha is össze akartál horgászni! Több mint 15 fontnyi friss-szoros-baszólyuk-élvezet elnyeli a húsodat, ez a mega maszturbátor olyan érzés, mint az igazi! Szoros lyukát csupaszra húzza, és ne aggódj semmi miatt, amikor kilövöd benne a farkadat! Paskold meg azt a nagy, kerek segget, és hallgasd meg, hogy csapkod – olyan a hangja és az érzése, mint egy igazi seggnek! Tárd szét a vésett pofiját, döngöld a szűk kis segglyukát, és töltsd meg a vastag farkad minden centijével! Minden egyes kemény lökésnél a golyóid nekicsapódnak az övének, és fel akarsz robbanni! Szorítsd össze a golyóit, és érezd a valósághű “golyókat” a puha, nyúlós zsákjában, miközben fúrod őt. Minden élethű részletet gondosan egy igazi izmos hunk után formáztunk. Mindig diszkrét, és soha egy léleknek sem fog beszélni a mélységi titkodról vagy a tabu fantáziákról, amiknek aláveted őt. Éld ki férfias fantáziáidat anélkül, hogy másnap bűntudatod lenne! Szoptasd meg a seggét nyersen, és öntsd ki a forró töltetet mélyen a szűk, szűz segge belsejébe anélkül, hogy aggódnod kellene a klinikára való utazás miatt. Ő a tökéletes, kötöttségek nélküli dugó haver, aki MINDIG készen áll egy pump ‘n dumpra. Nem érdekli a farkad mérete, vagy hogy nézel ki, csak azt akarja, hogy egész éjjel a szűk, fehér seggét döngöljék. Szóval mire vársz, akarsz egy kis bareback segget dugni vagy sem? A tisztításhoz egyszerűen öblítsd le a Pipedream Toy Cleanert és meleg vizet az anális nyíláson keresztül és a hátsó lefolyónyíláson keresztül. Miután a maszturbátor teljesen megszáradt, alkalmazza a Pipedream Extreme Revive port, hogy a maszturbátor újra puha, újszerű minőségű legyen.

Additional Information

Weight 8.043 kg
Dimensions 18 × 34 × 43 cm
Átmérő

35 cm – 13,75 inch

Teljes hossza

Modell szám

21571

Modellnév

Fuck My Tight Ass

Anyagcsoport

Termékcsoport

Csomagolás

18 x 43 x 34 cm – 7 x 16,8 x 13,3 inch

Származási hely

China

Szín

Cikk kategória

Masturbator

Testbiztos

Gyártó neve

címke

Fetish Fantasy Extreme by Pipedream

Anyaga

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Fuck My Tight Ass Élethű férfi popsi” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.