Pipedream – Heavy Duty Cuffs Bilincs

SKU: 21873 Kategóriák: ,

Biztosítsa szeretőjét ezzel a tartós, nagy teherbírású mandzsetta készlettel. A neoprénnel bélelt és vastag, állítható nejlonpánttal burkolt bilincsek 2 nagy szilárdságú D-gyűrűvel és egy rugós fémkapoccsal csatlakoznak. Kemény játékra készültek, és könnyen beállíthatók, hogy csúszásmentesen, szorosan illeszkedjenek. A szerelmed nem is fog merni és megpróbálni megszökni! Állítható neoprén mandzsetták nagy teherbírású D-gyűrűkkel és klippel Megerősített nejlonszerkezet Kemény játékra készült! Ingyenes szerelmi maszk

Additional Information

Weight 0.132 kg
Dimensions 6 × 11 × 20 cm
discount
about_the_brand
Anyaga

címke

Fetish Fantasy by Pipedream

Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

20 x 11 x 6 cm – 7,8 x 4,3 x 2,3 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Heavy Duty Cuffs

Modell szám

21873

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Heavy Duty Cuffs Bilincs” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.