Pipedream – Her Designer Love Plug Set Análdugó szett

7,090 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Ilyen szabadságról álmodott! Az Ultimate Strapless Strap-On nagyobb közelséget biztosítana neki a szexuális játék során, anélkül, hogy a pántok útban lennének. Óvatosan becsúsztatta a kúpos golyót a gyengéd lyukába. Tökéletesen illeszkedett hozzá, mintha csak neki készült volna. Lenézett, és megcsodálta a vékony szilikon dildót, amely könnyedén kinyúlt belőle. Hűha! Hihetetlenül szexinek és erősnek érezte magát. megnyomta a gombot a Her Ultimate Strapless Strap-On oldalán, majd az újratölthető távirányítón, amely villogva jelezte, hogy készen áll. Újra megnyomta a gombot a távirányítón, és két motor kelt életre, bizsergető rezgéseket küldve, hogy csiklandozzák a G-pontját, miközben intenzív rezgések izgatták partnerét a másik végén. Mosolygott, tudván, hogy ő és partnere is élvezni fogják ezt az izgató stimulációt, miközben újra és újra megnyomta a gombot, hogy 9 teljes értékű rezgésmintát élvezhessen.Partneri behatolás, szexuális játék, pegging, előjáték – a Her Ultimate Strapless Strap-On segítségével tudta, hogy a gyönyörökkel való találkozások mindig hihetetlenül izgalmasak lesznek.Minden róla szól. Használati utasítások: Nyomja meg a gombot a Her Ultimate Strapless Strap-On aktiválásához, amely az újratölthető távirányítóval vagy anélkül is használható.a távirányítóval való használathoz először kapcsolja be a Her Ultimate Strapless Strap-On-t. A gomb világítani fog, jelezve, hogy a két motor aktiválódott. Ezután nyomja meg a távirányító bekapcsoló gombját, amely villogva jelzi, hogy szinkronizálódott a Strap-on-nal. Ezután nyomja meg az eszkaláció gombot a rezgések elindításához. Nyomja meg újra a gombot a 9 rezgésmintán való átjáráshoz. a távirányító kikapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot. A kikapcsoláshoz nyomja meg és tartsa lenyomva a strap-on gombot. Töltési utasítások: A Her Ultimate Strapless Strap-On és a távirányító egyaránt kényelmesen tölthető USB-n keresztül a mellékelt mágneses töltőzsinórral. A töltés körülbelül 2 órát vesz igénybe, és ha teljesen feltöltődött, a töltés körülbelül 2 órán át tart.ápolási utasítások: A móka után a tisztítás egyszerű a Refresh Toy Cleaner és meleg víz segítségével. 2 erőteljes motor – 6 rezgési módot és 3 teljesítményszintet biztosít. Vezeték nélküli újratölthető távirányító – Kényelmesen vezérelheti az élvezet 9 funkcióját.Elite szilikon – A hihetetlenül sima szilikon a testhőmérsékletedre melegszik.

Additional Information

Weight 0.116 kg
Dimensions 4 × 10 × 14 cm
címke

Fantasy For Her by Pipedream

Szín

Teljes hossza

Modell szám

22310

Modellnév

Her Designer Love Plug Set

Anyagcsoport

Vízállóság

Vízálló

Termékcsoport

Anyaga

Származási hely

China

Cikk kategória

Anál játékok

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Nem

Behelyezhető hossz

7.4 cm

Gyártó neve

Megjelenési hónap

October 2019

Átmérő

3.2 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Her Designer Love Plug Set Análdugó szett” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.