Pipedream – Her Nipple Enhancer Set Mellbimbó pumpa

6,790 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 22314 Kategóriák: ,

Imádta, ahogy a mellbimbói kinéznek, amikor a gyönyörtől pezsgőek voltak. Már a kemény mellbimbóinak látványa is intim módon felizgatta. Megfogta a mellét, és a bimbójára helyezte a kis pumpát. Óvatosan megszorította a gumiból, majd lassan elengedte, hogy izgató szívást hozzon létre. Elpirult, ahogy érezte, hogy a véráramlás fokozódik, a mellbimbója megduzzad, és az érzékenysége megugrik! A mámorító érzések fokozták a vágyát, és kiteljesedett a saját szexuális kielégülése. minden csak róla szól. Finom méretek Minden egyes pumpa kis méretű, és tökéletes az utazáshoz és a tároláshoz. Bensőségesen személyes szívás – A kényelmes szorítógumó lehetővé teszi a személyre szabott élvezetet. 3 ideális méret – A választék különböző méretű mellbimbókon használható. változatos felhasználási lehetőségek – Élvezze a mellbimbón, a klitoriszon és az erogén területeken.

Additional Information

Weight 0.126 kg
Dimensions 4 × 12 × 20 cm
címke

Fantasy For Her by Pipedream

Származási hely

China

Teljes hossza

Modell szám

22314

Modellnév

Her Nipple Enhancer Set

Anyagcsoport

Termékcsoport

Új
Szín

Anyaga

Cikk kategória

Pumps

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Nem

Gyártó neve

discount
about_the_brand
Megjelenési hónap

October 2019

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Her Nipple Enhancer Set Mellbimbó pumpa” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.