Pipedream – Her Strapless Strap-On Pánt nélküli dildó

29,990 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Ilyen szabadságról álmodott! Az Ultimate Strapless Strap-On nagyobb közelséget biztosítana neki a szexuális játék során, anélkül, hogy a pántok útban lennének. Óvatosan becsúsztatta a kúpos golyót a gyengéd lyukába. Tökéletesen illeszkedett hozzá, mintha csak neki készült volna. Lenézett, és megcsodálta a vékony szilikon dildót, amely könnyedén kinyúlt belőle. Hűha! Hihetetlenül szexinek és erősnek érezte magát. megnyomta a gombot a Her Ultimate Strapless Strap-On oldalán, majd az újratölthető távirányítón, amely villogva jelezte, hogy készen áll. Újra megnyomta a gombot a távirányítón, és két motor kelt életre, bizsergető rezgéseket küldve, hogy csiklandozzák a G-pontját, miközben intenzív rezgések izgatták partnerét a másik végén. Mosolygott, tudván, hogy ő és partnere is élvezni fogják ezt az izgató stimulációt, miközben újra és újra megnyomta a gombot, hogy 9 teljes értékű rezgésmintát élvezhessen.Partneri behatolás, szexuális játék, pegging, előjáték – a Her Ultimate Strapless Strap-On segítségével tudta, hogy a gyönyörökkel való találkozások mindig hihetetlenül izgalmasak lesznek.Minden róla szól. Használati utasítások: Nyomja meg a gombot a Her Ultimate Strapless Strap-On aktiválásához, amely az újratölthető távirányítóval vagy anélkül is használható.a távirányítóval való használathoz először kapcsolja be a Her Ultimate Strapless Strap-On-t. A gomb világítani fog, jelezve, hogy a két motor aktiválódott. Ezután nyomja meg a távirányító bekapcsoló gombját, amely villogva jelzi, hogy szinkronizálódott a Strap-on-nal. Ezután nyomja meg az eszkaláció gombot a rezgések elindításához. Nyomja meg újra a gombot a 9 rezgésmintán való átjáráshoz. a távirányító kikapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot. A kikapcsoláshoz nyomja meg és tartsa lenyomva a strap-on gombot. Töltési utasítások: A Her Ultimate Strapless Strap-On és a távirányító egyaránt kényelmesen tölthető USB-n keresztül a mellékelt mágneses töltőzsinórral. A töltés körülbelül 2 órát vesz igénybe, és ha teljesen feltöltődött, a töltés körülbelül 2 órán át tart.ápolási utasítások: A móka után a tisztítás egyszerű a Refresh Toy Cleaner és meleg víz segítségével. 2 erőteljes motor – 6 rezgési módot és 3 teljesítményszintet biztosít. Vezeték nélküli újratölthető távirányító – Kényelmesen vezérelheti az élvezet 9 funkcióját.Elite szilikon – A hihetetlenül sima szilikon a testhőmérsékletedre melegszik.

Additional Information

Weight 0.324 kg
Dimensions 7 × 25 × 15 cm
Szín

Termékcsoport

Megjelenési hónap

October 2019

Teljes hossza

Modell szám

22309

Modellnév

Her Strapless Strap-On

Anyagcsoport

Vízállóság

Vízálló

Rezgő módok

9

Újratölthető

Származási hely

China

Szükséges akkumulátorok

["Lithium Ion"]

Anyaga

Szükséges elemek száma

2

Cikk kategória

Strap On

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Igen

Behelyezhető hossz

11.9 cm

Gyártó neve

címke

Fantasy For Her by Pipedream

Átmérő

3.2 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Her Strapless Strap-On Pánt nélküli dildó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.