Pipedream – Hollow 12 Inch Strap-On Felcsatolható péniszhosszabbító

35,190 Ft Bruttó

Törlés
Mny:

Vigye a strap-on szexet a végletekig a Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-On. Ez a nagy teherbírású, üreges strap-on egy 12′ hosszú, 2,5′ vastag, ftalátmentes gumidonggal rendelkezik, amelyet egy acél O-gyűrű és bőr heveder tart a helyén. A kényelmes bőr heveder könnyen beállítható, hogy a legtöbb mérethez illeszkedjen, míg a tartós fém O-gyűrűk mindent összetartanak. A gumidong belsejében egy hosszú, 1,5′ átmérőjű üreges műanyag cső található, így mindkét nem számára tökéletes viselet. Aki azt mondja, hogy a méret nem számít, az még nem tapasztalta ezt a masszív strap-on-t!

Additional Information

Weight 1.217 kg
Dimensions 38 × 16 × 10 cm
Átmérő

7 cm – 2,95 inch

Cikk kategória

Strap On

Teljes hossza

Anyaga

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

19 cm – 7,41 inch

Testbiztos

címke

Fetish Fantasy Extreme by Pipedream

Származási hely

China

Szín

,

Csomagolás

10 x 16 x 38 cm – 3,9 x 6,2 x 14,8 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Hollow 12 Inch Strap-On

Modell szám

21684

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Hollow 12 Inch Strap-On Felcsatolható péniszhosszabbító” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.