Pipedream – Icicles No.19 Glass Vibrator G-pont vibrátor

12,190 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Elegáns, előkelő, és kézzel készített, a részletekre való elképesztő odafigyeléssel, ez a luxus üvegmasszírozók sorozata lélegzetvisszafojtva hagyja Önt. Minden kézzel fújt Icicle üvegpálca elegáns, egyedi és kemény játékra készült. A hipoallergén üveg nem porózus és testbiztos, és megfelelő ápolás mellett úgy tervezték, hogy egy életen át tartson. Futtassa a pálcát meleg víz alatt, hogy felmelegítse a dolgokat, vagy hűtse hideg víz alatt a hűvös érzésért. Használd bőséges Moist Body Lotion testápolóval az extra nedves és vad élményért! A móka után a tisztítás a Pipedream játéktisztítóval és meleg vízzel pillanatok alatt elvégezhető.

Additional Information

Weight 0.3 kg
Dimensions 7 × 10 × 25 cm
Szükséges elemek száma

2

Szín

Teljes hossza

Modell szám

21079

Modellnév

Icicles No.19 Glass Vibrator

Anyagcsoport

Vízállóság

Vízálló

Termékcsoport

Csomagolás

25 x 10 x 7 cm – 9,8 x 3,9 x 2,7 inch

Származási hely

China

Szükséges akkumulátorok

["AA"]

Anyaga

Cikk kategória

Vibrators

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Nem

Behelyezhető hossz

11 cm – 4,29 inch

Gyártó neve

címke

Icicles by Pipedream

Átmérő

4 cm – 1,5 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Icicles No.19 Glass Vibrator G-pont vibrátor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.