Pipedream – Icicles No.38 Glass Whip Korbács

22,190 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 21098 Kategóriák: ,

Elegáns, előkelő és kézzel készített, elképesztő részletességgel, ez a fényűző üvegkorbács lélegzetvisszafojtva hagyja Önt. Minden kézzel fújt Icicle üvegdarab elegáns, egyedi és kemény játékra készült. A hipoallergén üveg nem porózus és testbiztos, és megfelelő ápolás esetén úgy tervezték, hogy egy életen át tartson. Az üveg Cat-O-Nine Tails valódi bikabőr fürtökkel rendelkezik, amelyek elég puhák a kezdő játékhoz, de elég nehezek ahhoz, hogy kemény ütést adjanak! A nagy teherbírású, súlyozott üvegnyél kézzel fújt, és megduplázza az üvegdildót a hüvelyi vagy anális játékhoz. A gyönyörű textúrájú örvények további stimulációt biztosítanak, és az üvegnyél fűthető vagy hűthető a csábító hőmérsékletű játékhoz. Ez a praktikus és stílusos, gyönyörű üvegkorbács tökéletes kiegészítője bármely üveg- vagy fétisgyűjteménynek. A tisztításhoz használjon Pipedream Toy Cleanert, és futtassa az üvegmarkolatot meleg víz alatt, ügyelve arra, hogy a bőrszálak ne legyenek nedvesek. Ne használja mikrohullámú sütőben vagy mosogatógépben.

Additional Information

Weight 0.481 kg
Dimensions 7 × 10 × 25 cm
Átmérő

4 cm – 1,5 inch

Cikk kategória

Bondage / SM

Teljes hossza

Anyaga

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

13 cm – 5,07 inch

Testbiztos

címke

Icicles by Pipedream

Származási hely

China

Szín

Csomagolás

25 x 10 x 7 cm – 9,8 x 3,9 x 2,7 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Icicles No.38 Glass Whip

Modell szám

21098

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Icicles No.38 Glass Whip Korbács” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.