Pipedream – Icicles No 76 Análdugó

9,590 Ft Bruttó

Elfogyott

Elegáns, előkelő, és kézzel készített, a részletekre való elképesztő odafigyeléssel, ez a luxus üvegmasszírozók sorozata lélegzetvisszafojtva hagyja Önt. Minden kézzel fújt Icicle üvegpálca elegáns, egyedi és kemény játékra készült. A hipoallergén üveg nem porózus és testbiztos, és megfelelő ápolás mellett úgy tervezték, hogy egy életen át tartson. Futtasd a pálcát meleg víz alá, vagy tedd a mikrohullámú sütőbe, hogy felmelegítsd a dolgokat. Hideg víz alatt hűtse le, vagy tegye a fagyasztóba a hűsítő érzésért. Mivel az üveg nem porózus, a tisztítás gyerekjáték. Használj Pipedream játéktisztítót és meleg vizet, vagy tedd a mosogatógépbe, hogy a móka után gond nélkül elmosogathasd. Csodálatos a hőmérséklet-játékhozPuha és szuper simaEgyedi és kézzel készítettNem porózusKerületbarátHypoallergén

Additional Information

Weight 0.352 kg
címke

Icicles by Pipedream

Anyaga

Gyártó neve

Behelyezhető hossz

6.1 cm

Cikk kategória

Anál játékok

Szín

Származási hely

China

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Icicles No 76

Modell szám

21136

Átmérő

2.9 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Icicles No 76 Análdugó” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.