Pipedream – Intimate Therapy Anal Stroker popsi

15,190 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

Az ellenőrzésnek komoly előnyei vannak. A SIR RICHARD’S CONTROL Stroke kollekcióval a zuhanyzás soha többé nem lesz ugyanolyan, mint régen! A hétköznapi samponos flakonnak diszkréten álcázott Intimterápiás Stroker a végső férfiápolási must-have, amellyel az alkalmi tisztálkodás piszkos szórakozássá válik! Ez az exkluzív Fanta Flesh anyagunkból készült, ultra-realisztikus, titkos stroker úgy lett kialakítva, hogy a valaha elképzelt legpuhább és legcsúszósabb rángatózást biztosítsa. Csavarja le a levehető alsó fedelet, és élvezze a nedves és vad szóló lökést, amiről senki sem fog tudni! A feltűnésmentes samponos flakon lehetővé teszi, hogy szabályozd a szorítást és a szívás mennyiségét, miközben biztosítja, hogy a kis titkod a titkos fegyvered maradjon. Amint a Fanta Flesh hüvelyben vagy, és az körbetekeredik a tengelyed körül, óvatosan szorítsd meg a palackot minden egyes löketnél, amíg el nem éred a kívánt feszességet. Nyisd ki a pop-top záródást, hogy több levegő jusson a simogatókamrába. Csukja be a pop-topot, hogy szuperszoros vákuumot hozzon létre a hihetetlen szívóhatás érdekében! Ha gyors, szabadon áramló szórakozásra vágysz, vedd le a felső kupakot teljesen, és élvezd a súrlódásmentes fap-fesztet!

Additional Information

Weight 0.567 kg
Dimensions 22.2 × 9.5 × 9.5 cm
Termékcsoport

Teljes hossza

Modell szám

22414

Modellnév

Intimate Therapy Anal Stroker

Anyagcsoport

Vízállóság

Vízálló

címke

CONTROL by Sir Richards

Csomagolás

3.75 x 3.75 x 8.75 inch – 9.5 x 9.5 x 22.2 cm

Anyaga

Származási hely

China

Szín

Cikk kategória

Masturbator

Behelyezhető hossz

18 cm

Gyártó neve

Átmérő

Ø 3.4 inch – 8.6 cm

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Intimate Therapy Anal Stroker popsi” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.