Pipedream – Juicy Jewels Cobalt Breeze Realisztikus vibrátor

A karcsú és hajlítható Juicy Jewels hihetetlen érzéseket és tartós kielégülést nyújt. A gyémánt régen a lányok legjobb barátja volt… amíg ezek az értékes Juicy Jewels meg nem jelentek! A szuperpuha, ftalátmentes TPE-ből készült hihetetlen vibrátorok izgalmas érzéseket és tartós kielégülést nyújtanak, vízben és vízen kívül egyaránt. A tisztítás a móka után egy pillanat alatt elvégezhető a játéktisztítóval és meleg vízzel. Használj sok Moist síkosítót az extra nedves, extra vad találkozáshoz. – Vízálló kialakítás tökéletes a zuhanyzóhoz, a pezsgőfürdőhöz vagy a fürdőhöz – Erőteljes többsebességes vibráció – Hajlítható tengely a test körvonalaihoz igazodik – Tökéletes kezdőknek Hossz: 8,5′ (21,5 cm) Szélesség: 1,8′ (4,5 cm)

Additional Information

Weight 0.231 kg
Dimensions 4 × 4 × 22 cm
címke

Juicy Jewels by Pipedream

Származási hely

China

Teljes hossza

Modell szám

21016

Modellnév

Juicy Jewels Cobalt Breeze

Anyagcsoport

Vízállóság

Vízálló

Termékcsoport

Csomagolás

22 x 4 x 4 cm – 8,6 x 1,6 x 1,6 inch

Új
Szín

Anyaga

Szükséges elemek száma

2

Cikk kategória

Vibrators

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Nem

Behelyezhető hossz

20 cm

Gyártó neve

discount
about_the_brand
Szükséges akkumulátorok

["AA"]

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Juicy Jewels Cobalt Breeze Realisztikus vibrátor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.